Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Over

Carin
Jeroen

Vrienden.

Carin en Jeroen zijn twee vrienden die elkaar hebben leren kennen op werk. Inmiddels hebben zij meerdere reizen gemaakt samen en overleven de Corona crisis door bij Carin thuis foute tv-programma’s en Netflix te kijken. Ondanks dat de kosten aan koffie inmiddels gelijk staat aan de waarde van de Bitcoin, komen de twee met regelmaat samen om te kletsen over wat toch allemaal anders had gemoeten.

En op een druilerige dag dachten ze dat jullie daar wel naar zouden willen luisteren. En toen was de podcast ‘Even Over Doen’ geboren!

De podcast gaat veel over hun leven, maar er komen ook genoeg maatschappelijke onderwerpen aan bod. Jeroen is een nieuwsgierige, opgewekte man met een natuurlijke gave om de juiste vragen te stellen. Hij heeft het richtingsgevoel van een strandbal en wordt regelmatig op de hak genomen omdat hij niet goed kan tellen. Hoewel Carin net zo slecht is met cijfers staat zij meer bekend om haar fel gekleurde kleding, sarcastische opmerkingen en het maken van extra dikke unicorn kwarktaart. De kennismaking is ontstaan op de verjaardag van een gezamenlijke vriend, maar de vriendschap was pas bezegeld toen ze samen een dikke rat over station Amsterdam Sloterdijk zagen lopen. True story.

Carin fotografeert en blogt als hobby. Ze heeft hier twee websites voor (madam kon niet kiezen), bloggen doet ze op Carin Ivana.nl en foto’s staan op Carin Nibbering.com. Beide hobby’s staan vanwege COVID-19 op een lager pitje dan de podcast.

Jeroen heeft verder als hobby gamen, Pokemon Go en het bekritiseren van lelijke mokken.

%d bloggers liken dit: